Η Top Dogs

Η Top Dogs Canine Training Academy είναι μια σύγχρονη Ακαδημία εκπαίδευσης και διόρθωσης συμπεριφοράς σκύλων. Παρέχει υπηρεσίες και προγράμματα που αφορούν την εκπαίδευση σκύλων σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Αν ο σκύλος σας εκφράζει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη συμπεριφορά όπως γαύγισμα, τράβηγμα του λουριού κατά τη διάρκεια της βόλτας, άγχος αποχωρισμού, επιθετικότητα, φοβίες ή αν απλά θέλετε να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας προλαμβάνοντας όλες αυτές τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές και ξεκινώντας σωστά τη συμβίωση με τον σκύλο σας, έχοντας δίπλα σας έναν σύντροφο που πάντα ονειρευόσασταν, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Τα ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για σκύλους και ιδιοκτήτες καθώς και η μοναδική μας προσέγγιση στην εκπαίδευση και την αλλαγή συμπεριφοράς, έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους με περιορισμένο χρόνο και

σκύλους οι οποίοι θα είναι σε θέση να συνεργάζονται με τους χειριστές τους σε πραγματικές συνθήκες ανεξαρτήτως εξωτερικών ενοχλήσεων.
Γι’ αυτό τον λόγο σας παρέχουμε ατομικά και ομαδικά μαθήματα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.
Για εμάς η εκπαίδευση του σκύλου σας δεν βασίζεται σε μεμονωμένες τεχνικές αλλά σε ένα ολοκληρωμένο concept το οποίο είναι δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο από τους κορυφαίους εκπαιδευτές παγκοσμίως.
Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα να επενδύσει σε τρία διαφορετικά προγράμματα Basic, Premium, Gold προκειμένου να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον σκύλο του και να εξυπηρετεί ταυτόχρονα και τις δικές του ανάγκες.

Για να μας βοηθήσετε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Φόρμα επικοινωνίας

Top Dogs Canine Training Academy

Πώς δουλεύουμε

Δείτε αναλυτικά τους 5 πυλώνες μας:

Σας παρέχουμε ένα δωρεάν τεστ προσωπικότητας και αξιολόγησης του χαρακτήρα του σκύλου σας, στα εκπαιδευτήρια μας, σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να μας γνωρίσετε από κοντά, να συζητήσετε μαζί μας οτιδήποτε σας απασχολεί και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με την εκπαίδευση του σκύλου σας. Παράλληλα αξιολογούμε την συμπεριφορά του σκύλου σας.

Η εκπαίδευση ενός σκύλου αφορά κυρίως τον άνθρωπο που τον φροντίζει και ζει μαζί του, όχι μεμονωμένα τον σκύλο. Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή σας στην εκπαίδευση και στόχος μας είναι να γίνετε αυτός που ο σκύλος σας θα θέλει να ακούει και να συνεργάζεται. Ο στόχος μας είναι ο σκύλος σας να ακούει εσάς και όχι τον εκπαιδευτή.

Αρκούν μερικές εντολές κάτσε-σήκω κλπ για να υπάρξει μια αρμονική συμβίωση; Για εμάς ΟΧΙ.Εάν η εκπαίδευση ενός σκύλου ήταν η εκμάθηση μερικών εντολών,ο καθένας θα έβλεπε μερικά βίντεο στο ίντερνετ και θα εκπαίδευε τον σκύλο του. Για εμάς η εκπαίδευση του σκύλου σας είναι η δημιουργία ενός τρόπου ζωής, προσαρμοσμένος στην δική σας καθημερινότητα. Δείχνοντας σας πως πραγματικά σκέφτεται και μαθαίνει ένας σκύλος, ποιες είναι οι ανάγκες του και πως θα του μάθετε να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος, δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για μια αρμονική συμβίωση.

Σας ακούει μόνο μέσα στο σπίτι ή στον χώρο που τον αφήσατε για εκπαίδευση ενώ στη γειτονιά σας δεν κάνει τίποτα; Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς ο εγκέφαλος του σκύλου δεν μπορεί να γενικεύσει εύκολα εντολές. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Top Dogs Canine Training Academy, η εκπαίδευση ξεκινάει σχεδόν αμέσως έξω στον πραγματικό κόσμο. Εάν δεν κερδίζετε την προσοχή του σκύλου σας μπροστά σε ερεθίσματα πως θα συνεργαστεί μαζί σας;

Μετά την ολοκλήρωση κάποιου εκπαιδευτικού προγράμματος puppy’s first steps, βασική υπακοή σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ομαδικά μαθήματα κοινωνικοποίησης μαζί με άλλους ιδιοκτήτες προκειμένου να γίνεται μια συντήρηση της καλής συμπεριφοράς του σκύλου σας.

Canine Training Academy

Η φιλοσοφία της Top Dogs

Στην Top Dogs πιστεύουμε πως το σημαντικότερο στην εκπαίδευση του σκύλου σας, είτε πρόκειται για υπακοή είτε για διόρθωση συμπεριφοράς, είναι μια υγιής σχέση μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη. Τα περισσότερα προβλήματα συμπεριφοράς οφείλονται στην ανασφάλεια που νιώθει ο σκύλος σας σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Πολλά πράγματα που για εμάς είναι δεδομένα, για τον σκύλο είναι άγνωστα και του προκαλούν μια σειρά από ανεπιθύμητες συμπεριφορές κάτι τελείως φυσιολογικό καθώς στη φύση του ο σκύλος θα ζούσε τελείως διαφορετικά από ό,τι σε ένα αστικό περιβάλλον.
Προτεραιότητα μας επομένως είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης μεταξύ σας, όπου εσείς σε ρόλο καθοδηγητή θα δημιουργήσετε στον σκύλο σας το αίσθημα της ασφάλειας συμβιώνοντας αρμονικά για πολλά χρόνια. Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και μαθαίνει με τον δικό του τρόπο, έτσι και ο κάθε σκύλος θα πρέπει να αξιολογείται μεμονωμένα και να έχει το δικό του προσωπικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Για εμάς η εκπαίδευση του σκύλου σας δεν βασίζεται μόνο σε μια τεχνική ή μόνο σε μια θεωρία. Αντίθετα, εφαρμόζουμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων και προγραμμάτων εκπαίδευσης δίνοντας σε εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Το βασικότερο όμως στην εκπαίδευση είναι ότι μαθαίνουμε σε εσάς πώς να χειρίζεστε τον σκύλο σας, όπως να διαβάζετε σωστά τη γλώσσα του σώματος και να είστε σε θέση να κερδίζετε την προσοχή του.

Γνωρίστε μας

Εκπαιδευτές Top Dogs

Founder & Dog Trainer, Θεσσαλονίκη
Η επαφή και η αλληλεπίδραση του Αλέξανδρου Πολυμέρου με τα σκυλιά ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία αφού συνήθως υπήρχαν παραπάνω από 2 σκυλιά στο σπίτι.
Παρακολουθώντας καθημερινά την συμπεριφορά τους ήθελε πάντα να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εκπαίδευσή τους, κάτι που το κατάφερε όταν ξεκίνησε να σπουδάζει στην k9doorways σε συνεργασία με τον Γιάννη Αδαμόπουλο.
Αφού πρώτα είχε ολοκλήρωσει με επιτυχία τις σπουδές του στη σχολή τεχνολογίας γεωπονίας με κατεύθυνση τη ζωική παραγωγή. Οι γνώσεις που έλαβε από την k9doorways ήταν πολυεπίπεδες τόσο σε μεθόδους εκπαίδευσης όσο και στην επίλυση προβλημάτων συμπεριφοράς. Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε ως βασικός εκπαιδευτής της k9doorways στη Θεσσαλονίκη εκπαιδεύοντας και βελτιώνοντας την συμπεριφορά εκατοντάδων σκυλιών με προβλήματα συμπεριφοράς.

Παράλληλα θέλοντας να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και να διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις του παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων απο Ελλάδα και εξωτερικό και ολοκλήρωσε προγράμματα εκπαίδευσης από αναγνωρισμένους εκπαιδευτές παγκοσμίως όπως ο Tyler Muto, Ivan Balabanov και Forrest Micke. Θέλοντας να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους και σκύλους ιδρύει την Top Dogs Canine Training Academy μία σύγχρονη Ακαδημία εκπαίδευσης σκύλων στην Ελλάδα η οποία παρέχει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων εκπαίδευσης και ψάχνει συνεχώς αποτελεσματικούς τρόπους και τεχνικές για να βελτιώσει την επικοινωνία ανθρώπων και σκύλων.

Με πιστοποίηση στην ψυχολογία σκύλων και στον συμπεριφορισμό. ( Certificate in animal psychology and behaviourism)

Founder & Dog Trainer, Ηράκλειο Κρήτης
Ο Αντώνης Κορδέλας γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε Λογοθεραπεία και ξεκίνησε να δουλεύει σαν εκπαιδευτικός σε σχολεία Ειδικής Αγωγής.
Η ενασχόλησή του με τα σκυλιά και την εκπαίδευση τους ξεκίνησε από πολύ νωρίς καθώς μεγάλωσε με δύο κανίς και αργότερα με ένα γερμανικό ποιμενικό. Με την απόκτηση του δικού του προσωπικού σκύλου αποφασίζει να ασχοληθεί υπεύθυνα με την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων και έπειτα από προσωπική έρευνα παρακολούθησε και αποφοίτησε με επιτυχία το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών της K9doorways, μιας σχολής που έχει βγάλει τους πιο καταξιωμένους εκπαιδευτές στην Ελλάδα και σε προσωπική συνεργασία με τον Γιάννη Αδαμόπουλο εκπροσώπησε την σχολή για χρόνια στην Κρήτη.

Εκπαιδεύτηκε στους τομείς της ψυχολογίας σκύλων, βασικής υπακοής, προεκπαίδευσης κουταβιών, διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς, καθήκοντα προστασίας, Nosework.

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει ακόμη περισσότερους σκύλους και ιδιοκτήτες παρακολουθεί μέχρι και σήμερα σεμινάρια από τους κορυφαίους εκπαιδευτές παγκοσμίως: Tyler Muto, Ivan Balabanov και Forrest Micke.

Testimonials

Είπαν για εμάς

Newsletter Updates

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα και τις εξελίξεις της Top Dogs!