Blog

13/09/2023

Καριέρα εκπαιδευτή σκύλων

Εάν αγαπάς τα σκυλιά και θέλεις να βοηθήσεις στην καλύτερη επικοινωνία ανθρώπων και σκύλων, τότε το επάγγελμα του εκπαιδευτή μπορεί να είναι η ιδανική καριέρα για εσένα!

Στην TopDogs, κάνουμε ακριβώς αυτό: Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να γίνεις επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων και να μπεις δυναμικά σε ένα από τα συναρπαστικότερα επαγγέλματα της εποχής μας. Τι πιο όμορφο να ζεις απ’ αυτό που αγαπάς;

Μαζί μας, θα αποκτήσεις βήμα -βήμα, ουσιαστικές θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την εκπαίδευση και τη συμπεριφορά των σκύλων, θα μάθεις πως να τους μιλάς στην γλώσσα που καταλαβαίνουν, να διορθώνεις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, και φυσικά θα μάθεις πως να δημιουργήσεις την δική σου επιχείρηση.

Θα εκπαιδευτείς σε διαφορετικούς τομείς της εκπαίδευσης σκύλων, όπως Βασική εκπαίδευση, εκπαίδευση κουταβιών, ανάλυση και αντιμετώπιση προβληματικής συμπεριφοράς, εκπαίδευση σε καθήκοντα προστασίας, scent work, marketing και διαφήμιση! 

Κατά την πρακτική σου, θα δουλέψεις με τουλάχιστον 30 διαφορετικά σκυλιά, διαφόρων ηλικιών και επιπέδου εκπαίδευσης, έτσι ώστε να γνωρίσεις διαφορετικούς χαρακτήρες και φυλές σκύλων.  

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης σου, θα παρακολουθείς αλλά και θα συμμετέχεις ενεργά, σε πραγματικά μαθήματα, με πραγματικούς πελάτες ,σε 100% πραγματικές συνθήκες!  

Έτσι, κατά τη διάρκεια των σπουδών σου, θα αποκτάς παράλληλα και πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και τελειώνοντας τη σχολή να είσαι έτοιμος-η να εργαστείς!  

Για περαιτέρω πληροφορίες μην διστάσεις να μας καλέσεις ή να μας στείλεις email στο [email protected]!

Newsletter Updates

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα και τις εξελίξεις της Top Dogs!