Σχολή

Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλών Θεσσαλονίκη Κρήτη

Η TopDogs Canine Training Academy είναι μια σύγχρονη Ακαδημία εκπαίδευσης και διόρθωσης συμπεριφοράς σκύλων. Παρέχει υπηρεσίες και προγράμματα που αφορούν την εκπαίδευση σκύλων σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Αν ο σκύλος σας εκφράζει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη συμπεριφορά όπως γαύγισμα, τράβηγμα του λουριού κατά τη διάρκεια της βόλτας, άγχος αποχωρισμού, επιθετικότητα, φοβίες ή αν απλά θέλετε να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας προλαμβάνοντας όλες αυτές τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές και ξεκινώντας σωστά τη συμβίωση με τον σκύλο σας, έχοντας δίπλα σας έναν σύντροφο που πάντα ονειρευόσασταν, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Τα ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για σκύλους και ιδιοκτήτες καθώς και η μοναδική μας προσέγγιση στην εκπαίδευση και την αλλαγή συμπεριφοράς, έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους με περιορισμένο χρόνο και σκύλους οι οποίοι θα είναι σε θέση να συνεργάζονται με τους χειριστές τους σε πραγματικές συνθήκες ανεξαρτήτως εξωτερικών ενοχλήσεων.

Γι’ αυτό τον λόγο σας παρέχουμε ατομικά και ομαδικά μαθήματα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Για εμάς η εκπαίδευση του σκύλου σας δεν βασίζεται σε μεμονωμένες τεχνικές αλλά σε ένα ολοκληρωμένο concept το οποίο είναι δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο από τους κορυφαίους εκπαιδευτές παγκοσμίως.

Ο εκάστοτε ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα να επενδύσει σε τρία διαφορετικά προγράμματα Basic, Premium, Gold προκειμένου να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον σκύλο του και να εξυπηρετεί ταυτόχρονα και τις δικές του ανάγκες.

Για να μας βοηθήσετε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;