Πώς δουλεύουμε

1. Δωρεάν τεστ προσωπικότητας και χαρακτήρα του σκύλου σας.

Σας παρέχουμε ένα δωρεάν τεστ προσωπικότητας και αξιολόγησης του χαρακτήρα του σκύλου σας, στα εκπαιδευτήρια μας, σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να μας γνωρίσετε από κοντά, να συζητήσετε μαζί μας οτιδήποτε σας απασχολεί και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με την εκπαίδευση του σκύλου σας. Παράλληλα αξιολόγουμε την συμπεριφορά του σκύλου σας.

2. Εκπαίδευση μαζί με εσάς

Η εκπαίδευση ενός σκύλου αφορά κυρίως τον άνθρωπο που τον φροντίζει και ζει μαζί του, όχι μεμονωμένα τον σκύλο. Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή σας στην εκπαίδευση και στόχος μας είναι να γίνετε αυτός που ο σκύλος σας θα θέλει να ακούει και να συνεργάζεται. Ο στόχος μας είναι ο σκύλος σας να ακούει εσάς και όχι τον εκπαιδευτή.

3. Τελικά τι πραγματικά είναι η εκπαίδευση;

Αρκούν μερικές εντολές κάτσε-σήκω κλπ για να υπάρξει μια αρμονική συμβίωση; Για εμάς ΟΧΙ.Εάν η εκπαίδευση ενός σκύλου ήταν η εκμάθηση μερικών εντολών,ο καθένας θα έβλεπε μερικά βίντεο στο ίντερνετ και θα εκπαίδευε τον σκύλο του. Για εμάς η εκπαίδευση του σκύλου σας είναι η δημιουργία ενός τρόπου ζωής, προσαρμοσμένος στην δική σας καθημερινότητα. Δείχνοντας σας πως πραγματικά σκέφτεται και μαθαίνει ένας σκύλος, ποιες είναι οι ανάγκες του και πως θα του μάθετε να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος, δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για μια αρμονική συμβίωση.

4. Εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες

Σας ακούει μόνο μέσα στο σπίτι ή στον χώρο που τον αφήσατε για εκπαίδευση ενώ στη γειτονιά σας δεν κάνει τίποτα; Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό καθώς ο εγκέφαλος του σκύλου δεν μπορεί να γενικεύσει εύκολα εντολές. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Top Dogs Canine Training Academy, η εκπαίδευση ξεκινάει σχεδόν αμέσως έξω στον πραγματικό κόσμο. Εάν δεν κερδίζετε την προσοχή του σκύλου σας μπροστά σε ερεθίσματα πως θα συνεργαστεί μαζί σας;

5. Ομαδικά μαθήματα

 Μετά την ολοκλήρωση κάποιου εκπαιδευτικού προγράμματος puppy’s first stepsβασική υπακοή σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ομαδικά μαθήματα κοινωνικοποίησης μαζί με άλλους ιδιοκτήτες προκειμένου να γίνεται μια συντήρηση της καλής συμπεριφοράς του σκύλου σας.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;