Πρόγραμμα βασικής υπακοής

Για την ομάδα της Top Dogs η εκπαίδευση αποσκοπεί σε μια καλύτερη συμβίωση ανθρώπων και σκύλων. Για εμάς η εκπαίδευση του σκύλου σας δεν περιορίζεται μόνο στην εκμάθηση εντολών αλλά στη δημιουργία ενός τρόπου ζωής! Αντιμετωπίζοντας κάθε σκύλο και ιδιοκτήτη σαν μια ξεχωριστή ομάδα, σας προσφέρουμε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης το οποίο σας καθοδηγεί από την αρχή μέχρι το τέλος και σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να επικοινωνήσετε με τον σκύλο σας.

Το πρόγραμμα βασικής υπακοής περιλαμβάνει αναλυτικά:

Δωρεάν τεστ προσωπικότητας και χαρακτήρα του σκύλου σας:

Σας παρέχουμε ένα δωρεάν τεστ προσωπικότητας και αξιολόγησης χαρακτήρα του σκύλου σας στα εκπαιδευτήρια μας.

Διαχείριση καθημερινότητας.

Η συμπεριφορά του σκύλου σας διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες. Έτσι λοιπόν η συμβίωσή του μαζί σας θα πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο. Μια σωστά δομημένη καθημερινότητα είναι το πρώτο βήμα.

Πιο αναλυτικά σας δείχνουμε:

  • Πώς θα καταφέρετε να τροποποιήσετε οποιαδήποτε συμπεριφορά που εσείς επιθυμείτε κατανοώντας τον τρόπο σκέψης του σκύλου σας.
  • Βασικά θέματα ψυχολογίας καθώς είναι απαραίτητο να μπουν κάποια όρια και με ποιόν τρόπο μπορείτε να το πετύχετε χωρίς καταστροφικά μαλώματα.
  • Πώς θα καλύψετε σωστά τις ανάγκες του σκύλου σας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα όλες τις δυνατότητές του, προκειμένου να νιώσει πλήρης και ευτυχισμένος μαζί σας.
  • Πώς ο σκύλος σας θα αποκτήσει ηρεμία και αυτοέλεγχο ώστε να μπορεί να μαθαίνει συνεχώς καινούργια πράγματα.
  • Πώς θα διαβάζετε σωστά τη γλώσσα του σώματος για να είστε σε θέση να κερδίζετε την προσοχή του.

Εκμάθηση βασικών εντολών.

Αφού έχετε ήδη αναπτύξει μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας με τον σκύλο σας ξεκινάμε την εκμάθηση βασικών συμπεριφορών.

Έλα – Άστο – Περπάτημα με χαλαρό λουρί- Κάτσε – Ξάπλα – Μείνε – θέση.

Διόρθωση προβλημάτων συμπεριφοράς.

Σε αυτό το στάδιο δουλεύουμε εξατομικευμένα σε διάφορα προβλήματα συμπεριφοράς όπως τουαλέτα, επιθετικότητα, φοβίες, άγχος αποχωρισμού, κλπ.

Ομαδικά μαθήματα.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της βασικής εκπαίδευσης σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ομαδικά μαθήματα κοινωνικοποίησης τα οποία γίνονται σε πραγματικές συνθήκες. Έτσι παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη του σκύλου σας ενώ ταυτόχρονα γίνεται και μια συντήρηση της καλής του συμπεριφοράς. Τα μαθήματα γίνονται κυρίως στον χώρο σας και σε μέρη που δραστηριοποιείστε με τον σκύλο σας. Για την δική σας ευκολία έχουμε χωρίσει όλες τις ασκήσεις σε μικρά κομμάτια και το πρόγραμμα γίνεται με συγκεκριμένη δομή.

Προγράμματα για κάθε σκύλο!

  • Basic
  • Premium
  • Gold

Επιλέξτε το δικό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση συμπεριφοράς συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;