Βιογραφικά Εκπαιδευτών

εκπαιδευση σκυλου θεσσαλονικη

Αλέξανδρος Πολυμέρου

Founder & Dog Trainer, Θεσσαλονίκη

Η επαφή και η αλληλεπίδραση του Αλέξανδρου Πολυμέρου με τα σκυλιά ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία αφού συνήθως υπήρχαν παραπάνω από 2 σκυλιά στο σπίτι. Παρακολουθώντας καθημερινά την συμπεριφορά τους ήθελε πάντα να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εκπαίδευσή τους, κάτι που το κατάφερε όταν ξεκίνησε να σπουδάζει στην k9doorways σε συνεργασία με τον Γιάννη Αδαμόπουλο.

Αφού πρώτα είχε ολοκλήρωσει με επιτυχία τις σπουδές του στη σχολή τεχνολογίας γεωπονίας με κατεύθυνση τη ζωική παραγωγή. Οι γνώσεις που έλαβε από την k9doorways ήταν πολυεπίπεδες τόσο σε μεθόδους εκπαίδευσης όσο και στην επίλυση προβλημάτων συμπεριφοράς. Τα επόμενα χρόνια εργάστηκε ως βασικός εκπαιδευτής της k9doorways στη Θεσσαλονίκη εκπαιδεύοντας και βελτιώνοντας την συμπεριφορά εκατοντάδων σκυλιών με προβλήματα συμπεριφοράς.

Παράλληλα θέλοντας να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και να διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις του παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων απο Ελλάδα και εξωτερικό και ολοκλήρωσε προγράμματα εκπαίδευσης από αναγνωρισμένους εκπαιδευτές παγκοσμίως όπως ο Tyler Muto, Ivan Balabanov και Forrest Micke. Θέλοντας να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους και σκύλους ιδρύει την Top Dogs Canine Training Academy μία σύγχρονη Ακαδημία εκπαίδευσης σκύλων στην Ελλάδα η οποία παρέχει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων εκπαίδευσης και ψάχνει συνεχώς αποτελεσματικούς τρόπους και τεχνικές για να βελτιώσει την επικοινωνία ανθρώπων και σκύλων.

Με πιστοποίηση στην ψυχολογία σκύλων και στον συμπεριφορισμό. ( Certificate in animal psychology and behaviourism)

εκπαιδευση σκυλου ηρακλειο κρητης

Αντώνης Κορδέλας

Founder & Dog Trainer, Ηράκλειο Κρήτης

Ο Αντώνης Κορδέλας γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε Λογοθεραπεία και ξεκίνησε να δουλεύει σαν εκπαιδευτικός σε σχολεία Ειδικής Αγωγής.

Η ενασχόλησή του με τα σκυλιά και την εκπαίδευση τους ξεκίνησε από πολύ νωρίς καθώς μεγάλωσε με δύο κανίς και αργότερα με ένα γερμανικό ποιμενικό. Με την απόκτηση του δικού του προσωπικού σκύλου αποφασίζει να ασχοληθεί υπεύθυνα με την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων και έπειτα από προσωπική έρευνα παρακολούθησε και αποφοίτησε με επιτυχία το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών της K9doorways, μιας σχολής που έχει βγάλει τους πιο καταξιωμένους εκπαιδευτές στην Ελλάδα και σε προσωπική συνεργασία με τον Γιάννη Αδαμόπουλο εκπροσώπησε την σχολή για χρόνια στην Κρήτη. Εκπαιδεύτηκε στους τομείς της ψυχολογίας σκύλων, βασικής υπακοής, προεκπαίδευσης κουταβιών, διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς, καθήκοντα προστασίας, Nosework.

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει ακόμη περισσότερους σκύλους και ιδιοκτήτες παρακολουθεί μέχρι και σήμερα σεμινάρια από τους κορυφαίους εκπαιδευτές παγκοσμίως:  Tyler Muto, Ivan Balabanov και Forrest Micke.